Mini Click – Program de eLearning pentru prescolari

TIC de Mic

Varsta:

5 - 6 ani

Domeniu:

Robotică şi Programare

Parteneri

MINI CLICK este destinat preşcolarilor şi şcolarilor mici (5-6 ani). Este o călătorie în lumea formelor, a culorilor, a literelor şi a cifrelor şi o continuă descoperire a lumii înconjurătoare. Este şi o introducere în lumea tehnologiei. Folosim programe creative pentru a învăţa despre lumea calculatoarelor. Cu ajutorul lor punem bazele cunoştinţelor necesare în anii de şcoală. Alternăm timpul petrecut la calculator cu alte activităţi clasice creative. Urmărim exersarea cititului şi a scrisului, realizarea de desene, colaje şi fişe pentru proiecte cu diverse teme. Încurajăm creativitatea, colaborarea şi munca în echipă.

Beneficii Educaţionale:
- Dezvoltarea premiselor citirii şi scrierii;
- Dezvoltarea gândirii logice şi rezolvarea de probleme;
- Dezvoltarea limbajului şi a comunicării;
- Cunoaşterea şi înţelegerea lumii înconjurătoare;
- Dezvoltarea creativităţii.

Suportul logistic pentru cursuri cuprinde laptopuri, licenţele software, materialele de curs în format tipărit sau electronic. Programul principal, utilizat frecvent, este PIXIE 4. În funcţie de tema abordată folosim şi alte programe de animaţie, scriere şi desen.

Pe parcursul unei întâlniri alternăm activităţile efectuate pe calculator cu alte activităţi precum desenatul, completarea fişelor educaţionale şi diverse jocuri. Părinţii primesc un cont cu nume de utilizator şi parolă si au posibilitatea să vadă online portofoliul copiilor cu lucrările şi creaţile lor de-a lungul cursului. La sfârşitul călătoriei dăruim celor mici diplomă de participare şi alte materiale personalizate pentru a le recompensa efortul şi implicarea.

Durata cursului este de 8 şedinţe.
Fiecare şedinţă durează două ore.
Frecvenţa este de o şedinţă pe săptămână.

Preţul este de 50 RON şedinţa (200 RON lunar).

Înscrierile se pot face oricând prin următoatele modalităţi:

Online, accesând opţiunea din meniu Solicitare înscriere.
Telefonic, la unul din numerele: 0728 05 92 02; 0723 60 44 44.
E-mail, info@ticdemic.ro.

Arhiva evenimente

©2016. All rights reserved Planeta Stiintei
Developed by Underweb