Atelierele de chimie Planeta Ştiinţei

09 Feb 2017

Într-un cadru plăcut şi provocator, împuternicim adulţii să vorbească despre ştiinţă cu copiii lor şi să interacţioneze cu ei în activităţi care să le încurajeze curiozitatea şi gîndirea critică. Tot ce trebuie să faci este să vii cu drag; cunoştinţele, echipamentele şi experienţa o avem noi!

Echipe formate dintr-un părinte şi unul sau doi copii au posibilitatea să petreacă timp plăcut împreună în cadrul unor ateliere ştiinţifice. Acestea se organizează, de obicei, sîmbata, de două sau trei ori pe lună.

ateliere chimie parinte copil

Nu trebuie să fii specialist în domeniu; activităţile sînt simple şi clar descrise, iar echipa noastră de traineri vă va acompania cu explicaţii şi îndrumări. Pe de altă parte, dacă ai deja o experienţă anterioară, vei găsi un mediu plăcut şi un grup de oameni cu care să-ţi împărtăşeşti preocupările.

Costurile sînt de 60 / 80 / 100 lei pe sesiune (părinte plus 1 / 2 / 3 copii).

atelier chimie parinte copii

Probabil că de-a lungul timpului ai avut ocazia să participi la unul sau la altul dintre evenimentele pe care le-am organizat.

Noi, cei de la Planeta Ştiinţei, sîntem echipa din spatele Bucharest Science Festival, cel mai important eveniment de promovare a ştiinţei din România. Sîntem iniţiatorii programului Science at School, prin care punem în contact tineri cercetători din România sau din străinătate cu elevi de liceu interesaţi de ştiinţă. Tot noi am organizat expoziţiile interactive Xperiment.

Vrei să afli mai multe? Ne poţi suna la 0745 64 78 62.

©2016. All rights reserved Planeta Stiintei
Developed by Underweb