Noul Dell XPS 13 2-in-1, primul laptop hibrid „care se apropie de perfecțiune”

15 Mar 2017

Premiat în cadrul CES 2017 Innovation Awards, o competiție anuală care celebrează designul și tehnologia excepțională din domeniul electronicelor, noul laptop hibrid Dell XPS 13 2-in-1, cu o greutate de numai 1,24 kilograme, combină ușurința de utilizare specifică unei tablete cu performanța oferită de un computer puternic.

Poate că una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestui laptop cu diagonala de 13 inchi este ecranul imaculat Infinity Edge, care dă senzația unei imagini fără granițe și fără limite.

Displayul revoluționar Infinity Edge este disponibil pentru prima dată la un laptop 2 în 1, ecranul extins oferind o vizualizare care pare că se prelungește la nesfîrșit. Laptopul este ușor, subțire și incredibil de mobil. Este ușor de împachetat și de luat oriunde, inclusiv în vacanță. De asemenea, le permite utilizatorilor să lucreze oriunde cu ușurintă: în tren, pe o bancă în parc sau în confortul biroului.

Rezoluția Ultra Sharp QHD+ 3200x1800 este cu adevărat uimitoare și oferă detalii superbe cu cei 5,7 milioane de pixeli. Vă veți bucura de 2,7 milioane de pixeli în plus față de rezoluția Full HD, astfel încît imaginile (dar și textele) vor fi incredibil de limpezi. Nu veți mai avea probleme cu textul neclar în timpul filmelor, iar dacă vă place să editați imagini veți avea parte de o acuratețe uimitoare pentru un laptop. Veți putea vedea cele mai strălucitoare culori, dar și cele mai întunecate zone de pe ecran.

Un înveliș anti-reflexiv îmbunătățește foarte mult imaginile pe care le vedeți pe ecran atunci cînd folosiți laptopul afară, chiar și pe soare puternic.

Designul laptopului Dell XPS 13 2-in-1 este astfel conceput încît să asigure o funcționare silențioasă, limitînd sunetele în exces și încălzirea aparatului – astfel el poate fi folosit fără probleme în cafenele sau în timpul ședintelor de la birou.

O altă mare calitate a noului laptop Dell este autonomia sporită pe care o oferă datorită bateriei performante. Astfel, utilizatorii pot folosi laptopul pentru mai mult timp chiar dacă nu sînt conectați la o sursă de curent. În funcție de felul în care veți utiliza laptopul, bateria va avea o durată de funcționare de pînă la 15 ore cînd folosiți programe precum Word sau Excel și de pînă la 10 ore cînd accesați conținut video.

Dincolo de imaginea de cristal, laptopul Dell XPS 13 2-in-1 este și unul puternic, extrem de sensibil. Procesoarele Intel® Core™ i5 and i7 de a 7-a generație oferă o performanță deosebită, utilizînd mai puțină energie decît procesoarele anterioare.

Un alt aspect interesant este că puteți accesa laptopul hibrid fără parolă, folosindu-vă doar de amprenta degetului pentru a intra în sistemul de operare Windows. Cu o simplă atingere, laptopul vă recunoaște și vă diferențiază de alte persoane. În acest mod puteți accesa laptopul-tabletă elegant și simplu, iar fișierele și documentele sînt mereu în siguranță.

Produs din materiale premium care sînt prietenoase cu mediul și cu sănătatea utilizatorilor, Dell XPS 13 2-in-1 nu are în componență elemente precum cadmiul și mercurul.

Aproximativ 90% din masa laptopului poate fi ușor reciclată sau refolosită. Iar tăvile folosite ca ambalaje sînt produse din bambus 100% reciclabil.

Laptopul este deja disponibil pe piață cu sistemul de operare Windows 10 Pro.

Iată ce au spus despre laptopul Dell XPS 13 2-in1 cîteva dintre cele mai importante publicații de tehnologie din lume:

"Acest laptop 2-in-1 poate fi împăturit ca o tabletă, și datorită celei mai noi unități centrale de procesare de la Intel este mai performant decît alte laptopuri subțiri similare", Engadget

"Ecranul arată excepțional, tastatura e minunată, iar touchpad-ul este sensibil. E un laptop pe care am fi fericiți să îl folosim în fiecare zi", Digital Trends

Unul dintre cele mai bune laptopuri de 13 inchi din lume”, TechAdvisor

Există de mai mulți ani laptopuri 2-in-1 cu ecrane care pot fi întoarse, dar Dell XPS 13 2-in-1 este primul care se apropie de perfecțiune”, GottaBeMobile

Sursa foto: dell.com

©2016. All rights reserved Planeta Stiintei
Developed by Underweb