Stiri

Programe educative științifice pentru  Școala Altfel / Săptămîna Verde

Sînt disponibile peste 30 de teme din domenii extrem de variate: fizică, chimie, biologie, astronomie, ecologie, climatologie etc.

Costul variază între 35 și 49 lei / atelier / copil (minimum 15 participanți).


Pentru tineri cu vîrste cuprinse între 7 și 18 ani


mai mult
Ateliere de educatie sexuala la tine in scoala

Daca vrei ca clasa copilului tau se beneficieze de unul sau mai multe ateliere de educatie sexuala - fie in cadrul Saptamanii Altfel, fie ca optional, va stam la dispozitie.


mai mult
La ce foloseste educatia sexuala la copiii mici (de la nastere la 7 ani)

Educaţia sexuală la vârste mici începe cu explicatul corect a din ce sunt alcătuite organele sexuale, aşa cum le povestim despre degete şi cot.


mai mult
La ce folosește educația sexuală?

Că mai toate societățile din lume (cu excepția celor foarte evoluate ca țările nordice sau Canada) și societatea românească este împărțită în oameni care cred mult în importanța educației sexuale și oameni care cred foarte tare că educația sexuală este o greșeală, ne împinge copiii spre promiscuitate sau încerca să ne sexualizeze copiii.


mai mult
Etape ale educatiei sexuale

Ce ar trebui sa stie despre sex si sexualitate copiii la diferite varste si de ce este important ca educatia sexuala sa se intample si la scoala.


mai mult
Bucharest Science Festival - ultima saptamana din septembrie

S-a încheiat o nouă ediție a Bucharest Science Festival. Mulțumim că ați fost alături de noi și anul acesta. Ne revedem la sfârșitul lui septembrie 2020.


mai mult
Beresheet, primul lander lunar privat

Noaptea trecută a fost lansat Beresheet, primul lander lunar privat și, în același timp, prima misiune lunară israeliană. Nava a fost lansată împreună cu alți doi sateliți de o rachetă Falcon 9 a SpaceX.


mai mult
Ultims Thule, survolată de sonda New Horizon a NASA

Cea mai bună fotografie de pînă acum a Ultimei Thule, survolată de sonda New Horizon a NASA în noaptea de Anul Nou. Ultima Thule este mult mai departe de Pămînt decît Pluto; a fost nevoie de trei ani de călătorie de la Pluto și pînă la ea.


mai mult
Colaborator vanzare ateliere in scoli

Un colaborator/colaboratoare cu experienţă în vînzări în mediul şcolar de stat pentru a vinde către şcoli programe opţionale de calitate pentru copii. 

Dacă crezi în educatie şi îti place să lucrezi în mediul şcolar, ne-ar face plăcere să ne cunoaştem.


mai mult
Biotehnologiile şi puterile lor nem?rginite

Unul dintre obiectivele principale ale cercet?torilor este de a obţine noi soiuri de plante, rezistente la boli, secet?, arşiţ?, poluare.


mai mult
©2016. All rights reserved Planeta Stiintei
Developed by Underweb