ABC-ul BIOLOGIEI - corpul uman - 4 - 7 ani

Planeta ştiinţei (vezi harta)

Str Siriului nr 42-46, et 1, sector 1, Bucuresti

Varsta:

4 - 7 ani

Domeniu:

Biologie

Parteneri

Oare mușchii corpului arată toți la fel? Dar oasele? De ce ne cad dinții de lapte? Pe lângă raspunsul la întrebări inteligente din partea copiilor vom desluși și termeni precum glandă pituitară sau deltoid. Tot la această întâlnire vom înțelege de ce copii vor mereu...desert. Oamenii de ştiinţă susţin că laptele matern stă la baza acestei preferinţe. Ba chiar este un mecanism de supravieţuire care asigură acceptarea laptelui matern, ce are un gust uşor dulceag. Preferinţa pentru dulce este înnăscută şi se menţine în top pe durata copilăriei şi adolescenţei.

Curs de biologie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

Atelierul încurajează petrecerea timpului în familie în jurul științei, de aceea încurajăm părințîi să își însoțească copiii.

Puteți, bine înțeles, să îi lăsăți și singuri.

Durata atelierului: 1 si 1/2 oră

Locația: Planetă științei, Str Siriului nr 42-46, sector 1 București

Trainer: Andreea Cătălina Drăghici - Biolog, profesor, asistent cercetare, transmite informația științifică copiilor prin metode interactive: metoda de cercetare in grup, rezolvare de probleme prin stimularea creativitãţii și are super mare drag de copii.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la contact@planetastiintei.ro

 

’’Ce vrei să te faci când vei fi mare?’’- cu siguranță fiecare copil a primit această întrebare din partea părinților. Dacă copilul tău își dorește să devină medic, să ajute oamenii din jurul lui; dacă este fascinat de microscop și minunata lume mică, nevăzută ochiului liber, îl face curios; dacă vrea să se facă geolog, să studieze pietrele prețioase și adâncurile pământului, daca iubește și îi place să protejeze animalele și vrea să ajungă specialist în protecția mediului, daca vrea să se facă cercetător, să cutreiere întreaga lume și să facă descoperiri științifice, dacă își dorește șă devină profesor, chimist...în toate acestea ai nevoie să știi...cam totul despre biologie.

Biologia este știința naturală care se ocupă cu studiul vieții și al tuturor organismelor vii.  Complexitatea acestei științe crează dificultăți în înțelegerea conceptelor propuse precum teoria celulară, evoluția, genetica și homeostazia, chiar și de către oameni mari. Tocmai de accea este necesar un ABC al BIOLOGIEI pentru copii, pentru ca bazele acestui domeniu să fie clare și precise.

Arhiva evenimente

©2016. All rights reserved Planeta Stiintei
Developed by Underweb